Jans: ‘Zo wil je eigenlijk elke wedstrijd spelen’

08 december 2023

Hoofdtrainer Ron Jans over Go Ahead Eagles - FC Utrecht.

Vanuit het FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht blikt Hoofdtrainer Ron Jans vooruit op de uitwedstrijd die FC Utrecht te wachten staat in het Overijsselse Deventer. In de Adelaarshorst gaat daar zondag de bal om 12.15 uur rollen. 

“Ik ben een geboren Zwollenaar en ik heb enorme waardering voor Go Ahead, prachtige derby's hebben we daar gespeeld. Soms was het een beetje 'te' allemaal in de emoties”, vertelt Jans over de opponent dit weekend. “Het publiek erbovenop, altijd uitverkocht, enthousiaste ploeg die hoog druk zet en die een hele goede teamspirit heeft. De laatste weken vind ik het wel wat moeizamer, laten we dat maar zo houden.”

“Ole Romeny vind ik nu ook weer honderd procent. Mike van der Hoorn, Anthony Descotte en Ivar Jenner zijn er in ieder geval nog niet bij”, licht Jans de fitheid van de spelersgroep toe. De tweede helft tegen AZ, daar moet FC Utrecht op voortborduren volgens Jans: “Zo wil je eigenlijk elke wedstrijd spelen.”

Bekijk hier de volledige Match Preview in aanloop naar Go Ahead Eagles - FC Utrecht, met talloze feitjes & weetjes en voorbeschouwingen met Hoofdtrainer Ron Jans en Isac Lidberg.