Jans: ‘Je kunt geen moment verslappen’

01 december 2023

Hoofdtrainer Ron Jans blikt vooruit op AZ-thuis.

Na de uitoverwinning op Het Kasteel in Spangen komt zondag AZ op bezoek in Stadion Galgenwaard. Om 16.45 uur gaat de bal rollen aan het Herculesplein in Utrecht. Hoofdtrainer Ron Jans blikt vooruit vanuit het FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht.

“AZ is een hele goede ploeg, gedegen en een duidelijke speelwijze als ze de bal hebben en ook wanneer ze de bal niet hebben”, vertelt Jans over de tegenstander van zondag. “Maar, ik denk dat FC Utrecht een tegenstander moet zijn dat, als je daar naartoe moet, je er niet zonder kleerscheuren vandaan komt. Je kunt geen moment verslappen.”

“Ole Romeny zit deze wedstrijd nog niet bij de wedstrijdselectie vanwege de nasleep van de hersenschudding, maar ik verwacht dat hij in de week erna weer erbij is”, licht Jans de fitheid van zijn ploeg toe. Naast Romeny moeten ook Van der Hoorn, Descotte en Jenner gemist worden tegen AZ.

Bekijk hier de volledige Match Preview in aanloop naar FC Utrecht - AZ, met talloze feitjes & weetjes en voorbeschouwingen met Mats Seuntjens & Hoofdtrainer Ron Jans.