Silberbauer: ‘Daar zullen wij ons mee moeten meten’

25 augustus 2023

Hoofdtrainer Michael Silberbauer kijkt vooruit naar PEC Zwolle-uit.

Aanstaande zondag kruist FC Utrecht de degens met promovendus PEC Zwolle. In het MAC³PARK Stadion in Overijssel wordt er zondag om 12.15 uur afgetrapt. Hoofdtrainer Michael Silberbauer blikt vooruit op de derde competitiewedstrijd van het seizoen 2023/2024.

Op het FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht verwelkomde Silberbauer afgelopen week een nieuw gezicht. Oscar Fraulo maakte de transfer naar FC Utrecht. “Hij brengt veel energie met zich mee en heeft laten zien een goede speler te zijn. Hij past goed in de groep”, vertelt Silberbauer over de Deense aanwinst.

Van de laatste vijf ontmoetingen met PEC Zwolle werd het vier keer gelijk. “Het is een team waarvoor je absoluut klaar moet zijn omdat ze veel energie in hun spel leggen. Daar zullen wij ons mee moeten meten. We zullen alert moeten zijn op het winnen van tweede ballen en vanuit daar willen we ons spel spelen.”

Bekijk hier de Match Preview voor PEC Zwolle – FC Utrecht, met talloze feitjes & weetjes en voorbeschouwingen met Hoofdtrainer Michael Silberbauer en Souffian El Karouani.