Jenner maakt sinds de Onder 13 deel uit van FC Utrecht. Voordat hij in de Domstad gaat spelen, komt hij uit voor IJFC en Ajax. Jenner speelt een jeugdinterland voor Oranje Onder 15 en komt meermaals in actie voor Indonesië Onder 20, om vervolgens op 14 juni 2023 zijn debuut voor de nationale ploeg van Indonesië te maken.

Op 10 januari 2022 maakt Jenner zijn Keuken Kampioen Divisie-debuut namens Jong FC Utrecht. De middenvelder heeft inmiddels achttien duels in de Eerste Divisie gespeeld met de beloftenploeg. Dit seizoen is Jenner één van de spelers die van Hoofdtrainer Michael Silberbauer de kans krijgt zich te bewijzen tijdens trainingen en oefenwedstrijden van het eerste elftal.

“We zijn erg te spreken over de ontwikkeling die Ivar de voorbije periode heeft doorgemaakt”, zegt Technisch Manager Tim Gilissen van FC Utrecht. “In de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden die hij speelde met Jong FC Utrecht manifesteerde hij zich op een goede, overtuigende manier. En deze voorbereiding heeft hij die lijn, ook tijdens de trainingen en wedstrijden met het eerste elftal, doorgetrokken. Uit dit nieuwe contract spreekt wederzijdse waardering en vertrouwen.”