0 - 0

Liveblog: FC Utrecht Open Dag

Het is niet zomaar een zaterdag vandaag, het is de Open Dag van FC Utrecht! Via dit liveblog houden we je op de hoogte over deze bijzondere dag.

Liveblog laatst geupdate om:
05-08-2023 om 20.57

Op de foto!

20.55 uur

Na afloop van FC Utrecht - RCD Espanyol konden supporters met de spelers van het eerste elftal op de foto en werden er handtekeningen uitgedeeld.

Ruime overwinning

19.00 uur

Het laatste fluitsignaal heeft geklonken: FC Utrecht heeft met 3-0 gewonnen van RCD Espanyol. Een ruime en verdiende overwinning. 

Rust: 2-0

17.55 uur

Het is rust bij FC Utrecht - RCD Espanyol. FC Utrecht heeft weinig te dulden van de Spanjaarden en staat dankzij twee goals van Tasos Douvikas met 2-0 voor.

Irakese fans

16.27 uur

De meeste bezoekers van de Open Dag van FC Utrecht komen, logischerwijs, uit Utrecht en omstreken. Maar er zijn ook Irakese fans, speciaal om hun favoriete speler Zidane Iqbal te ontmoeten. Dit drietal is vanuit Parijs naar Utrecht afgereisd om de Open Dag inclusief een ontmoeting met Iqbal mee te maken.

De basiself voor de oefenpot tegen RCD Espanyol

15.35 uur

Genieten!

14.17 uur

Genieten is het op de Pleinen voor de Bunnikside en Cityside. Alvast wat foto's van de Open Dag:

Bijna van start!

12.52 uur

Nog een paar minuten, dan gaat de FC Utrecht Open Dag van start.

(En er wordt her en der al even warmgedraaid!)

Goed om te weten

12.27 uur

Herbruikbare bekers

11.17 uur

Vanaf nu worden de dranken die in Stadion Galgenwaard worden geschonken, verplicht vanwege nieuwe ministeriële regelgeving, geserveerd in herbruikbare bekers. Deze bekers zijn vanaf vanmiddag, als FC Utrecht het opneemt tegen RCD Espanyol, overal in Stadion Galgenwaard verkrijgbaar.

Je kunt er HIER meer over lezen.

 

Een kijkje bij de Cityside

10.26 uur

Sjouwde onze fotograaf net al even naar het Plein bij de Bunnikside om de opbouwwerkzaamheden vast te leggen, nu nam hij een kijkje bij de Cityside. Ook daar wordt al hard gewerkt!

Poncho's gratis verkrijgbaar

10.02 uur

Het houdt de gemoederen vandaag natuurlijk flink bezig: blijft het droog, of komt er toch een (flinke) regenbui? De tijd zal het leren!

Zeker is dat er op de Pleinen bij de Bunnikside en Cityside gratis poncho's verkrijgbaar zijn. Bezoek je na de Open Dag ook de wedstrijd, houd er dan rekening mee dat je jouw paraplu niet mag meenemen het stadion in. Je kunt je paraplu inleveren bij de ingang. 

Nog een korte dienstmededeling: tijdens de Open Dag kun je alleen met pin betalen.

Ook Matchday!

09.50 uur

Niet alleen is het Open Dag vandaag, er wordt ook gevoetbald in Stadion Galgenwaard. FC Utrecht neemt het vanaf 17.00 uur op tegen RCD Espanyol. Seizoenkaarthouders kunnen voor die pot een gratis ticket bestellen via DEZE link.

Geen Seizoenkaarthouder, maar wel zin om de wedstrijd te bezoeken? Dan kun je HIER meer info vinden over de kaartverkoop.

Opbouw in volle gang

09.39 uur

Twee Pleinen zijn er vandaag: één bij de Bunnikside en één bij de Cityside. De opbouw van de kraampjes en attracties is inmiddels op beide pleinen in volle gang. Onze fotograaf nam alvast een kijkje en legde de vorderingen bij de Bunnikside vast: