Jozhua Vertrouwd vervolgt loopbaan bij CD Castellón

28 augustus 2023

19-jarige verdediger verruilt Jong FC Utrecht voor Primera División RFEF-club.

Linkervleugelverdediger van Jong FC Utrecht Jozhua Vertrouwd (19) zet zijn voetbalcarrière voort bij Club Deportivo Castellón, dat uitkomt op het derde niveau van Spanje. Vertrouwd sluit per direct aan bij het team van Dick Schreuder.

De 19-jarige achterhoedespeler maakt medio 2022 de transfer van FC Volendam naar Jong FC Utrecht. Vertrouwd debuteert op 15 augustus van dat jaar in de Utrechtse beloftenploeg tijdens de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. In totaal speelt hij 14 officiële wedstrijden namens Jong FC Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie.

“Jozhua heeft tijdens zijn tijd bij Jong FC Utrecht minder speelminuten gemaakt dan hij had gehoopt”, legt Technisch Manager Tim Gilissen uit. “Met de interesse vanuit CD Castellón deed zich voor hem een kans op een buitenlands avontuur voor. Jozhua heeft aangegeven graag voor deze kans te willen gaan en samen met CD Castellón zijn we tot een passende oplossing gekomen wat betreft zijn doorlopende contract. Wij wensen Jozhua veel succes in het vervolg van zijn carrière.”