The Pitch 2023: hét inspirerende evenement op dag van de innovatie

24 april 2023

FC Utrecht Next organiseert de tweede editie van The Pitch.

FC Utrecht Next is het kloppende hart waar maatschappelijke vraagstukken, start-ups en investeerders worden samengebracht om innovaties te laten debuteren. Met FC Utrecht Next gaat FC Utrecht, de naam zegt het al, een stapje verder. Durven, dromen en doen. Zoals je dat kunt verwachten van een ontwikkelplatform dat is geworteld in Utrecht, één van de meest competitieve regio’s van Europa.

Op vrijdagmiddag 21 april 2023 werd in het Supportershome van Stadion Galgenwaard alweer de tweede editie van The Pitch georganiseerd. Tijdens dit evenement kregen ondernemers, waarvan hun innovatie is gedebuteerd binnen het innovatieplatform, de kans hun dromen waar te maken door hun verhaal te pitchen ten overstaan van een jury. In deze jury bevonden zich onder andere vertegenwoordigers van partijen als The Valley, de Gemeente Utrecht, ROM Utrecht Region en de Economic Board Utrecht.  

De eer om de tweede editie van The Pitch te hosten lag in handen van Sonny van Kranenburg, Business & Campagne Markeer bij FC Utrecht. Tijdens deze editie hebben de volgende vijf innovaties hun verhaal verkondigd: Slimme Stadion Stoel, 270 Degrees, Plaex, Feelee & Holoconnects. Via de app Howdi werden hulpvragen uitgezet van de innovaties waar Innovatiepartners en members en de Businessclub van FC Utrecht op konden reageren. Op deze manier werden stappen gezet op het gebied van ontwikkeling, groei en opschaling zodat elke innovatie de 'Next step' kan zetten.

Al met al was het een inspirerende middag vol verbinding onderling. De komende periode blijft FC Utrecht Next zichzelf ontwikkelen en kansen bieden aan verschillende start-ups. Ook interesse om deel uit te maken van FC Utrecht Next? Meer informatie is hier te vinden.