Junior Tigers aan het woord tijdens Kidspersconferentie powered by T-Mobile

12 april 2023

Originele vragen voor Luuk Brouwers & Ramon Hendriks tijdens Kidspersconferentie in Stadion Galgenwaard.

Hoe is het om profvoetballer te zijn? Wie is de grootste grappenmaker uit het team? En wie is de beste speler met wie je ooit hebt gespeeld? Deze en nog tientallen andere vragen werden vorige week woensdag in de Junior Tigers Kidspersconferentie gesteld door leden van de kidsclub van FC Utrecht aan spelers Luuk Brouwers & Ramon Hendriks.

De twee FC Utrecht-spelers werden het hemd van het lijf gevraagd door de kinderen tijdens de Kidspersconferentie Powered by T-Mobile. Ook robotje Twelvie was aanwezig, waardoor twintig kinderen vanuit het Wilhelmina KinderZiekenhuis via een VR-bril mee konden kijken en op afstand vragen aan hun helden konden stellen. Na een vragenuur met de meest originele vragen, was er natuurlijk ook nog alle tijd om handtekeningen te vragen van de middenvelder en verdediger. Ook een groepsfoto van de Junior Tigers-leden met Brouwers en Hendriks kon niet ontbreken! Het was een onvergetelijke middag voor de jonge supporters van FC Utrecht, die toegang kregen tot de persconferentie met hun eigen persaccreditatie.

Wil jij de volgende keer ook vragen stellen aan FC Utrecht-spelers? Word HIER lid van de Junior Tigers en doe mee aan een heleboel activiteiten!

Bekijk hier de aftermovie van de Kidspersconferentie Powered by T-Mobile.