Jong FC Utrecht op jacht naar winst in Wijdewormer

17 april 2023

Beloftenploeg speelt vanavond (maandag) tegen Jong AZ.

Jong FC Utrecht wil de mooie 4-2 thuisoverwinning op TOP Oss van vorige week een goed vervolg geven in Wijdewormer. Daar, op het AFAS Trainingscomplex, is Jong AZ vanavond (maandag) de tegenstander van de ploeg van Hoofdtrainer Darije Kalezic.

Goals van Mees Rijks, Milan Hilderink (eigen doelpunt), Tobias Augustinus-Jensen en Jesse van de Haar leverden Jong FC Utrecht vorige week een verdiende zege op tegen TOP Oss: 4-2. Het was de zesde overwinning van dit seizoen van de Utrechtse talenten.

Winst in Wijdewormer
In Wijdewormer, de thuisbasis van Jong AZ, gaan de Domstedelingen op jacht naar een zevende zege. De vorige keer dat Jong FC Utrecht afreisde naar het AFAS Trainingscomplex, leverde dat een driepunter op. Nick Venema besliste, op aangeven van Djevencio van der Kust, de vorige editie van Jong AZ – Jong FC Utrecht in Utrechts voordeel: 0-1.

Jong AZ zeven duels zonder zege
Mocht Jong FC Utrecht de zoete smaak van victorie afgelopen week nog proeven, het Jong AZ van trainer Maarten Martens wacht inmiddels zeven wedstrijden op een driepunter. De laatste Jong AZ-overwinning dateert van 17 februari, toen de Noord-Hollanders FC Den Bosch met 3-1 versloegen.

Updates via Twitter en Instagram
De wedstrijd Jong AZ – Jong FC Utrecht begint op het AFAS Trainingscomplex in Wijdewormer om 20.00 uur. Updates over de Keuken Kampioen Divisie-match via Twitter en Instagram Stories.