FC Utrecht en Focus'07 organiseren Spring Tournament

12 april 2023

Toptalenten in Onder 13-categorie in actie tijdens toernooi in Culemborg.

Samen met Partnerclub Focus'07 organiseert FC Utrecht het Spring Tournament. Aan dat toernooi, dat gehouden wordt op zondag 23 april op de velden van Focus'07 in Culemborg, doen de Onder 13-teams mee van grote clubs uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Naast FC Utrecht O13 en uiteraard Focus'07 O13 zijn in Culemborg ook FC Schalke 04, 1. FC Köln, Borussia Mönchengladbach (allen Duitsland), Lille OSC (Frankrijk), Royal Antwerp FC, Standard Luik, Club Brugge (allen België) en de Nederlandse clubs Feyenoord, Ajax en AZ vertegenwoordigd.

“Wij vinden het fantastisch om dit toernooi samen met Focus'07 op te zetten”, zegt Nathan Wiener, trainer/coach van FC Utrecht O13. “Het toernooi is niet alleen goed voor de eigen spelers, maar ook voor onze (internationale) relaties en het versterken van ons netwerk.”

“Voor het deelnemende team van Focus'07 is het geweldig om tegen de absolute top van Nederland, België en Duitsland te mogen voetballen”, zegt Robert Puddu van de toernooiorganisatie. “Verder is het voor alle jongere voetballers van Focus een fantastisch vooruitzicht om over een aantal jaren ook aan het Spring Tournament deel te nemen. Het stimuleert de ambitie om later ook bij een betaald voetbalorganisatie terecht te komen. Het is heel mooi om dit toernooi samen met FC Utrecht te mogen organiseren.”

De bal gaat op zondag 23 april om 10.30 uur rollen op de velden van Focus'07. Sportpark Parijsch is gelegen aan de Prijsseweg 14 in Culemborg.