Fijne weersomstandigheden voor een wedstrijd tussen FC Utrecht O15 en AZ O15, FC Utrecht O15 start vandaag zonder de geblesseerden Pedro Marun en Melih Junuzov. Jaygo van Ommeren speelde vandaag mee met FC Utrecht O16. FC Utrecht O15 begon goed aan de wedstrijd. In de 4e minuut een goede aanval die resulteerde in een corner. Deze werd gepareerd door de keeper van AZ O15. In de 7e minuut weer een goede aanval van FC Utrecht O15, spits Austyn Jones haalt goed uit maar net niet goed genoeg, de keeper kon redden.

In de 10e minuut een goede onderschepping van Austyn Jones. Hij schoot zelf op het doel, bal werd gepakt door de keeper van AZ O15. In de 14e minuut een snelle aanval van FC Utrecht O15. Via Servahterio belandde de bal bij gastspeler Adam Attallihi, die helaas de AZ O15 verdediging niet kon verrassen. FC Utrecht O15 speelde sterk maar verzuimde te scoren.

In de 16e minuut slordig balverlies van Dylan van Houten. Hier profiteerde AZ O15 dankbaar van en scoorde de 0-1. In de 21e minuut een aanval van AZ O15 met als resultaat een schot wat eindigde op de lat. In de 24e minuut werd Stan Pietersen onnodig onderuit gehaald. Hiervoor kreeg de speler van AZ O15 een gele kaart. In de 32e minuut kreeg FC Utrecht O15 een vrije trap net buiten de zestien meter van AZ O15. Deze belandde naast het doel. Vervolgens ging AZ O15 in de aanval maar deze werd goed onderschept door Thijs van Ingen. In de 39e minuut was het dan toch weer raak voor AZ O15 en werd de 0-2 gescoord. In de 39e minuut kreeg FC Utrecht O15 nog een vrije trap. Achter de bal stond Austyn Jones. Zijn schot ging net aan de linkerkant van de paal naast.

FC Utrecht O15 kwam de kleedkamer uit en begon goed aan de tweede helft. Een goede snelle aanval, Austyn Jones speelde de bal op Adam Attallihi die knap de zestien in ging en goed de linkerhoek zocht en zo de verdiende 1-2 binnenschoot.

In de 48e minuut een goede redding van keeper Farris Karram van FC Utrecht O15, een minuut later plukte hij een kopbal van een AZ O15 speler uit de lucht. In de 53e minuut een vrije trap rand strafschopgebied voor FC Utrecht O15, Austyn Jones plaatste zich achter de bal. Zijn schot werd gepakt door de uitstekende keeper van AZ. Niet veel later wederom slordig uitverdedigen van FC Utrecht O15, AZ O15 profiteerde hier goed van en scoorde de 1-3. In 58e minuut wisselde AZ O15 3 spelers.

FC Utrecht O15 gaf niet op en bleef voetballen om nog een doelpunt te maken. In de 60e minuut een aanval FC Utrecht O15. Een schot op het doel door Adam Attallihi. De bal werd ternauwernood over de lat getikt door de doelman van AZ O15. In de 69e minuut wisselde trainer Mourad Elidrissi Levi Rietveld voor Nour Bouhilal. In de 71e minuut wilde trainer Mourad nog wat forceren door spelers Scot Jansen en Sem Thomassen in te brengen voor Mats van Engelen en Adam Attallihi. In de 79e minuut een laatste snelle aanval van FC Utrecht O15. Het schot van invaller Sem Thomassen werd gekeerd door de keeper van AZ.

Volgende week staat de wedstrijd uit tegen ADO Den Haag O15 op het programma.

Lees onder het fotoalbum van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend en bekijk de foto's van de andere thuiswedstrijden.