Unieke wedstrijdshirts geveild voor Mihai Nesu Foundation

29 september 2022

Wedstrijdgedragen shirts FC Utrecht – AZ met bijzondere Utrecht 900 badge onder de hamer voor goed doel.

Op zondag 9 oktober worden de gedragen wedstrijdshirts van FC Utrecht tijdens, live vanaf de aftrap, en na de wedstrijd tegen AZ geveild om geld in te zamelen voor de Mihai Nesu Foundation. Iedereen kan meebieden op de FC Utrecht-tricots, die voorzien zijn van unieke badges in het teken van 900 jaar Utrecht.

De opbrengst van de geveilde shirts zal ten goede komen aan het revalidatiecentrum in Roemenië van oud FC Utrecht’er Mihai Nesu, genaamd de Mihai Nesu Foundation. Deze organisatie helpt Roemeense kinderen met een neuro motorische handicap te revalideren, waarbij gebruik wordt gemaakt van de faciliteiten in het revalidatiecentrum van de Mihai Nesu Foundation.

De veiling opent vanaf het moment dat FC Utrecht - AZ wordt afgetrapt, op zondag 9 oktober om 14.30 uur. Meebieden kan vanaf dat moment HIER tot zaterdag 15 oktober 16.00 uur.

Utrecht 900 badge
Alle thuisshirts zijn eenmalig voorzien van een badge met de tekst ‘Utrecht 900’ daarop, om ook op deze manier aan te geven dat rondom het treffen met de Alkmaarders gevierd wordt dat de stad Utrecht dit jaar 900 stadsrechten bezit.

De wedstrijd FC Utrecht – AZ vangt op zondag 9 oktober aan om 14.30 uur. Nog geen ticket? Kaarten en meer informatie over de ticketverkoop zijn HIER verkrijgbaar.