Jong FC Utrecht wil zege goed vervolg geven

12 september 2022

Beloftenploeg vanavond (maandag) in Stadion Galgenwaard tegen ADO Den Haag.

Jong FC Utrecht speelt vanavond (maandag) in Stadion Galgenwaard tegen ADO Den Haag. De beloftenploeg van Hoofdtrainer Darije Kalezic is er alles aan gelegen de driepunter die afgelopen vrijdag werd gescoord tegen Helmond Sport een goed vervolg te geven tegen het team van oud-FC Utrecht’er Dirk Kuyt.

Een mooie treffer van Yuya Ikeshita en een knappe goal van Albert Lottin zorgden er afgelopen vrijdag voor dat Jong FC Utrecht op Sportcomplex Zoudenbalch drie punten mocht bijschrijven. De talenten uit de Domstad hielden bovendien de nul tegen Helmond Sport: 2-0.

Nu wel beloond
En zo kwam er een paar dagen geleden dus wél de beloning in de vorm van puntenoogst die het team van Kalezic een week eerder in Venlo tegen VVV ook verdiende, maar niet kreeg (2-1). Met een ongetwijfeld goed gevoel én de wil om de driepunter van afgelopen vrijdag een goed vervolg te geven, treden de Utrechtse jongelingen nu aan tegen een ADO Den Haag dat afgelopen vrijdag met tien man een puntje uit het vuur sleepte tegen Jong AZ (2-2).

Alleen oogst tegen beloftenteams
De vier punten die ADO Den Haag op de teller heeft staan, werden door de equipe van Kuyt allemaal geoogst tegen beloftenploegen. Naast een remise tegen Jong AZ waren de Hagenaars op eigen veld met 4-0 te sterk voor Jong Ajax. In de drie uitwedstrijden die Alles Door Oefening tot nu toe speelde, ging het telkens mis voor de geel-groenen. ADO Den Haag verloor op vreemd terrein achtereenvolgens van Heracles Almelo (4-0), MVV Maastricht (3-1) en Willem II (1-0). En zo is de ploeg die afgelopen seizoen promotie naar de Eredivisie op een haar na misliep nu de nummer zeventien van de Keuken Kampioen Divisie.

Kaartverkoop reeds gesloten
Er is geen kaartverkoop meer voor Jong FC Utrecht – ADO Den Haag. Gouden Seizoenkaarthouders kunnen HIER een gratis ticket bestellen voor de wedstrijd van vanavond. Dat ticket, en niet hun Seizoenkaartpasje, is een geldig entreebewijs voor het duel met de Hagenaars.

Live verslag via Twitter en Instagram Stories
Niet van de partij in Stadion Galgenwaard vanavond? FC Utrecht doet via Twitter en Instagram Stories live verslag van het Keuken Kampioen Divisie-onderonsje. ESPN brengt bovendien een schakelprogramma op de buis, waarin flitsen van het duel de revue passeren.