Woensdag 21 september
Oranje Onder 18 speelt tijdens deze interlandperiode een vriendschappelijk toernooi in Spanje. De ploeg van bondscoach Mischa Visser, die onder anderen FC Utrecht’s Wessel Kooy selecteerde, begint met een wedstrijd tegen Engeland Onder 18. De aftrap is in de Pinatar Arena in San Pedro del Pinatar om 17.00 uur.

Het eerste deel van een tweeluik tussen Oranje Onder 17 en Ierland Onder 17 staat deze avond op de rol. Mogelijkerwijs zijn er daarin ook speelminuten weggelegd voor FC Utrecht-doelman Yaell Samson. De vriendschappelijke interland begint bij EGS’20 in het Brabantse Escharen om 19.00 uur.

Donderdag 22 september
Voor Australië Onder 20 en FC Utrecht's Joshua Rawlins begint deze dag de Costa Cálida Supercup. De Young Socceroos spelen vanaf 18.00 uur in de Pinatar Arena in het Spaanse San Pedro del Pinatar tegen Marokko Onder 20.

Vrijdag 23 september
Een vroege wedstrijd voor Oranje Onder 18, FC Utrecht’s Kooy incluis. De Nederlandse talenten treffen in de Pinatar Arena in het Spaanse San Pedro del Pinatar hun Belgische leeftijdsgenoten om 11.30 uur.

In de A. Le Coq Arena in Tallinn gaat de bal deze dag om 18.00 uur rollen. Estland, waarvoor FC Utrecht-middenvelder Rocco Robert Shein is geselecteerd, neemt het in het kader van de Nations League op tegen Malta.

In het King Power at Den Dreef Stadion in Heverlee speelt Jong Oranje een oefeninterland tegen Jong België. De aftrap van het duel, waarin mogelijkerwijs FC Utrecht’s Fabian de Keijzer in actie komt, is om 18.30 uur.

Oranje Onder 17, waartoe doelman Samson behoort, en Ierland Onder 17 treffen elkaar opnieuw in Escharen. Het tweede vriendschappelijke duel tussen de Nederlandse en de Ierse talenten in een tijdsbestek van drie dagen begint om 19.00 uur.

Zaterdag 24 september
Maakt Dylan Timber deze dag zijn debuut in de nationale ploeg van Curaçao? Het zou maar zo kunnen, want de Jong FC Utrecht-speler behoort tot de selectie van bondscoach Remko Bicentini die het deze dag in het Indonesische Bandung opneemt tegen Indonesië. In de selectie van de tegenstander van Curaçao is één oud-speler van FC Utrecht opgenomen: Marc Klok.

In Spanje kruist Australië Onder 20, waar Rawlins voor is opgeroepen, de degens met Chili Onder 20 tijdens de tweede speelronde van de Costa Cálida Supercup. Dat duel begint om 21.00 uur.

Vasilis Barkas en Tasos Douvikas maken zich met Griekenland op voor een Nations League-uitwedstrijd tegen Cyprus. Het duel waarin mogelijk twee FC Utrecht-spelers in actie komen begint in Larnaca om 20.45 uur.

Maandag 26 september
Het derde en laatste duel van Oranje Onder 18 van deze interlandperiode is tegen Faeröer Onder 19. FC Utrecht’s Kooy en zijn teamgenoten treffen het Onder 19-team van Faeröer in de Pinatar Arena in San Pedro del Pinatar vanaf 14.30 uur.

San Marino is de laatste tegenstander van Estland in deze Nations League-cyclus. De Esten, onder wie FC Utrecht’s Shein, treffen de San Marinezen in Serravalle vanaf 20.45 uur.

Dinsdag 27 september
De Keijzer’s Jong Oranje spart vanaf 17.00 uur met Jong Roemenië. De oefeninterland wordt gespeeld in het stadion van CFR Cluj in het Roemeense Cluj-Napoca.

Ook om 17.00 uur, maar dan in Spanje in de Pinatar Arena, begint Australië Onder 20 - Engeland Onder 20. Dat duel, waarin Rawlins wellicht in actie komt, is de laatste match van de Costa Cálida Supercup.

Voor de tweede keer in een tijdsbestek van vier dagen spart Curaçao met Indonesië. Deze keer staat het team van Timber in Cibinong tegenover de Aziatische ploeg.

De zesde en laatste match van de Nations League-campagne van Griekenland is een thuiswedstrijd tegen Noord-Ierland. Het duel waarin de door Gustavo Poyet geselecteerde FC Utrecht’ers Barkas en Douvikas wellicht in actie komen begint om 20.45 uur.