FC Utrecht en SV Saestum weer aan elkaar verbonden

12 september 2022

Clubs uit Utrecht en Zeist sluiten nieuw samenwerkingsverband met elkaar.

FC Utrecht en SV Saestum zijn weer aan elkaar verbonden. De clubs uit Utrecht en Zeist, die in het verleden al naar tevredenheid samenwerkten, hebben een nieuwe Partnerovereenkomst met elkaar gesloten. FC Utrecht en SV Saestum trekken op het vlak van vrouwenvoetbal, dat komend seizoen terugkeert bij de Utrechtse FC, samen met elkaar op.

“Het is hartstikke mooi dat SV Saestum, na een periode van drie jaar afwezigheid, terugkeert in ons netwerk van Partnerclubs”, zegt Manager Scouting en Partnerclubs Bas van den Brink van FC Utrecht. “Het feit dat FC Utrecht vanaf komend seizoen ook weer een vrouwentak heeft, zorgt ervoor dat we elkaar op meerdere gebieden kunnen versterken. Het is mooi dat de verbinding tussen FC Utrecht en SV Saestum, niet in de laatste plaats dankzij de actieve rol die Manager Vrouwenvoetbal Marlou Peeters hierin heeft gespeeld, weer in ere is hersteld.”

Het Partnerclub-programma dat FC Utrecht heeft ontwikkeld sluit goed aan bij de ambitie van SV Saestum om de komende jaren voetbaltechnisch verder te groeien als club, zowel voor de mannen als de vrouwen.