Dubbele matchday: zo volg je alle ontwikkelingen

16 september 2022

Het eerste elftal én de beloftenploeg van FC Utrecht komen vandaag in actie.

Een dubbele matchday vandaag (vrijdag) voor FC Utrecht. Het eerste elftal speelt in Stadion Galgenwaard tegen NEC. Voor Jong FC Utrecht staat een uitwedstrijd tegen NAC Breda op de rol. Beide duels beginnen om 20.00 uur. We zetten voor je op een rijtje waar je de verrichtingen van beide teams kunt volgen.

FC Utrecht – NEC
Er gaat natuurlijk niets boven het bijwonen van de wedstrijd in Stadion Galgenwaard. Tickets zijn ONLINE en in de Fanshop verkrijgbaar, en vanavond bovendien te koop bij de stadionkassa’s. Ben je niet van de partij? Dan kun je live naar de wedstrijd kijken via ESPN. Bovendien doet FC Utrecht rechtstreeks verslag van het duel met NEC via Twitter en Instagram Stories. Ook op de perstribune in Utrecht van de partij: de vaste radioreporters van RTV Utrecht.

NAC Breda – Jong FC Utrecht
Jong FC Utrecht reist vandaag af naar het Rat Verlegh Stadion. Via Twitter en Instagram Stories houden de FC Utrecht-reporters ter plekke je op de hoogte van alle ontwikkelingen. En op ESPN komen flitsen van de wedstrijd voorbij in het schakelprogramma.