Dubbele matchday: zo volg je alle ontwikkelingen

02 september 2022

Het eerste elftal én de beloftenploeg van FC Utrecht komen vandaag in actie.

Een dubbele matchday vandaag (vrijdag) voor FC Utrecht. Het eerste elftal reist af naar Sittard, waar vanaf 20.00 uur Fortuna de tegenstander is. Enkele tientallen kilometers noordelijker in Limburg begint op datzelfde moment in Venlo het Keuken Kampioen Divisie-treffen tussen VVV en Jong FC Utrecht. We zetten voor je op een rijtje waar je de verrichtingen van beide teams kunt volgen.

Fortuna Sittard – FC Utrecht
Behoor je niet tot de 389 meereizende supporters die FC Utrecht vanavond aanmoedigen vanuit het uitvak? Dan kun je natuurlijk live naar de wedstrijd kijken via ESPN. Bovendien doet FC Utrecht vanuit Sittard rechtstreeks verslag van de wedstrijd via Twitter en Instagram Stories. Ook op de perstribune in Zitterd van de partij: de vaste radioreporters van RTV Utrecht.

VVV-Venlo – Jong FC Utrecht
Ook in Limburg, maar dan wat noordelijker: de uitpot van Jong FC Utrecht tegen het VVV-Venlo van onder anderen technisch manager Willem Janssen, trainer Rick Kruys en de spelers Nick Venema en Mitchell van Rooijen. Via Twitter en Instagram Stories houden de FC Utrecht-reporters ter plekke je op de hoogte van alle ontwikkelingen.