FC Utrecht kon goede zaken doen om weg te lopen van de onderste plekken. Er moest gewonnen worden van hekkensluiter Hollandia O17.

De start van de wedstrijd was goed. Binnen 5 minuten waren er drie 100% kansen die niet werden benut. Je weet dan dat je bij dit soort wedstrijden een tegenstander hoop geeft, maar de overmacht van FC Utrecht O17 was groot en dit resulteerde in de 1-0 in minuut 32. FC Utrecht O17 moest doorpakken, maar het tempo was te laag, waardoor zelfs Hollandia O17 één grote kans kreeg om gelijk te maken.

In de tweede helft een ander gezicht, FC Utrecht O17 startte flitsend en wist binnen 10 minuten drie keer te scoren. Bij zo’n riante voorsprong (4-0) is het de kunst om dit als team uit te bouwen. Daar liep het bij FC Utrecht O17 helaas niet zoals gehoopt. De bal werd niet meer afgespeeld en er ontstonden veel momenten waarin egoïsme de overhand nam. Hierdoor werden er veel kansen om zeep geholpen.

FC Utrecht O17 doet goede zaken maar had zich als team veel meer moeten belonen met doelpunten.

Lees onder het fotoalbum van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend en bekijk de foto's van de andere thuiswedstrijden.