Publiekscatering: de veranderingen op een rij

06 oktober 2022

FC Utrecht voert na feedback supporters wijzigingen in assortiment en prijzen door.

Een aangepast aanbod en verlaagde tarieven: FC Utrecht voert met ingang van de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – AZ wijzigingen door in de publiekscatering. Feedback van supporters op de prijzen en het assortiment van de catering in Stadion Galgenwaard ligt ten grondslag aan de aanpassingen.

De prijs van een biertje gaat bij FC Utrecht met 30 eurocent omlaag. Het tarief van frisdrank wordt met 20 cent verminderd. Bovendien zakken de prijzen van de diverse broodjes die in Stadion Galgenwaard verkrijgbaar zijn. Ook is het assortiment uitgebreid: vanaf nu is bij de thuisduels van FC Utrecht een kidsbox verkrijgbaar, met daarin speciaal voor de jonge supporters een drankje, een zakje chips en een hotdog.

Vanuit de overtuiging dat wedstrijden van FC Utrecht voor alle bezoekers ervan een voetbalfeest moeten zijn én voor iedereen toegankelijk moeten zijn, heeft FC Utrecht naar aanleiding van de feedback van supporters de wijzigingen in de prijzen en het assortiment van de publiekscatering doorgevoerd. Het aanbieden van een kleinere maatvoering bij het bier was gezien het gebruik van raptaps niet haalbaar. De stijgende inflatie zorgt weliswaar voor een hogere kostprijs van de aangeboden producten, maar dit verschil neemt FC Utrecht nu samen met publiekscateraar Number 1 op zich.