Bij aanvang van de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden in verband met het overlijden van Paul Haggenburg, jarenlang vrijwilliger bij FC Utrecht, zijn broer Cyril was hier ook bij aanwezig en was zichtbaar ontroerd. Vandaag ook het debuut van Jordi Oldenmenger, hij is vanaf vandaag de nieuwe grensrechter/materiaalman voor de boys van O14. Dit was ook de eerste wedstrijd voor ons in de regen. Na 2 minuten volgt de eerste doelpoging voor FC Utrecht O14. De thuisclub was veel in balbezit. In de 3de minuut een vrije bal voor Vitesse O14 op onze 16 meter maar dat bracht geen gevaar. De volgende minuten was Vitesse O14 iets meer aan de bal. In de 9de minuut een mooie aanval waarbij Daeley een vrije kans had maar op de keeper stuitte. De druk zat er weer goed op bij FC Utrecht O14 en achterin werden ze wat onzeker bij Vitesse O14. In de 25ste minuut weer een vrije kans voor Mohammed maar deze werd weer gestopt door de keeper. In de daarop volgende aanval scoorde Bright na een assist van Noah. Op slag van rust scoorde Vitesse O14 de 1-1. De scheidsrechter liet zolang doorspelen dat wij in de 40ste minuut de 2-1 maakten. Wederom was het Bright die scoorde na een voorzet van Finn. Na 45 minuten floot de scheidsrechter pas af. Alle wissels kwamen er tijdens de tweede helft in. Wederom was de eerste kans voor FC Utrecht O14 dat feitelijk de gehele tweede helft in de aanval was. In de 113de minuut maakte Vitesse O14 de 2-2 en in de 114de minuut de 2-3. Bright pakt nog een gele kaart in de 116de minuut waarna de scheidsrechter de wedstrijd af floot. De eerste nederlaag van dit seizoen is een feit. Koppies omhoog en vooral verder gaan waar wij mee bezig waren.

Lees onder het fotoalbum van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend en bekijk de foto's van de andere thuiswedstrijden.