Leden Tigerraad zitten weer vol met leuke ideeën

25 oktober 2022

Junior Tigers Julia, Lieke, Jamiën en Thijmen bedenken activiteiten voor jongste FC Utrecht-supporters.

Ze zijn officieel begonnen aan hun tweede termijn als lid van de Tigerraad van FC Utrecht’s kidsclub Junior Tigers: Julia (7) uit IJsselstein, Jamiën (9) uit Zeist, Thijmen (11) uit De Meern en Lieke (12) uit Nieuwegein. De vier jonge supporters van FC Utrecht kwamen deze maand bijeen in het Tigerhuisje in Stadion Galgenwaard om onder meer ideeën te delen voor leuke activiteiten die de leden van de kids club dit seizoen kunnen ondernemen.

De vier leden van de Tigerraad, ondanks hun jeugdige leeftijd samen al goed voor 24 jaar (!) Junior Tigers-lidmaatschap, vertelden in het Tigerhuisje in Stadion Galgenwaard honderduit over toffe uitjes die zij al eerder met de kidsclub hadden ondernomen en over uitjes die zij nog wel eens zouden willen doen.

Ideeën van kinderfeestjes van vrienden en vriendinnen kwamen voorbij. Van een film kijken in de bioscoop tot klimmen en klauteren in een indoor speelparadijs, tot verstoppertje spelen in het stadion en samen naar het WK kijken: er werden tal van leuke activiteiten genoemd. Tussendoor was er tijd voor een potje tafelvoetbal en het maken van een kleurplaat. Als afsluiting van de gezellige middag volgde een FC Utrecht Quiz. Als bedankje voor alle ideeën en verhalen van de kinderen, waar de Junior Tigers kidsclub veel inspiratie door kreeg, kregen de kinderen een gepersonaliseerd FC Utrecht-shirt en een toffe Junior Tigers-sjaal.

Sommige ideeën die in de Junior Tigerraad zijn genoemd, worden binnenkort al als evenement georganiseerd. Het is slim als de Junior Tigers-leden hun mailbox goed in de gaten houden, want de nieuwe activiteiten worden daar binnenkort aangekondigd!

Wil jij ook lid worden van de Junior Tigers en deelnemen aan superleuke activiteiten? Schrijf je dan in voor de Junior Tigers!