Fraser: ‘Passie, beleving en strijd erin gooien’

14 oktober 2022

Hoofdtrainer Henk Fraser blikt vooruit op het duel met PSV.

FC Utrecht neemt het aankomende zondag op tegen PSV. Om 14.30 uur is het Philips Stadion die dag het strijdtoneel voor de wedstrijd tegen de huidige nummer drie van de Eredivisie. In het FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht blikt Hoofdtrainer Henk Fraser vooruit op het duel met de Brabanders.

"Het is duidelijk dat de wedstrijd tegen AZ, ondanks dat het een hele goede ploeg is, wel een tikkie voor ons was. Ook omdat we er zelf meer van verwacht hadden, zo simpel is het ook", aldus Fraser. Het doel voor de uitwedstrijd tegen PSV is duidelijk: "We blijven er keihard voor knokken, ook om een goed plan te hebben. Maar ook gewoon om de passie, de beleving en de strijd erin te gooien. Het is pittig op dit moment, maar ik geloof er wel in. De jongens zijn zeker bereid."

Jens Toornstra stond vandaag op het trainingsveld en trainde weer volop mee met de ploeg: "Voor Jens zag het er vandaag behoorlijk goed uit. Daar hebben we wel een wat positiever gevoel over. Hoe de fitheid van mijn ploeg er in totaal uitziet? Dat moeten we nog kijken. Vandaag stapten er ook een aantal weer af. Gelukkig hebben we nog een aantal dagen om te kijken over wie we beschikken."

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing.