Fraser: ‘Als team waren we strijdbaar’

23 oktober 2022

Hoofdtrainer Henk Fraser na de overwinning op Sparta Rotterdam.

FC Utrecht verslaat Sparta Rotterdam met 3-1. Door de doelpunten van Daishawn Redan, Tasos Douvikas en Sean Klaiber blijven de drie punten in Utrecht. Na afloop stond Hoofdtrainer Henk Fraser voor de camera.

“Je bent blij voor jezelf maar vooral de ploeg en de club”, begint Hoofdtrainer Henk Fraser zijn reactie op het feit dat deze overwinning hem gegund wordt. “Ik hoop dat het de eerste aanzet is. We hebben nog drie wedstrijden, drie pittige. Maar ik denk wel dat je een strijdbaar Utrecht hebt gezien. En wat voor ons het belangrijkste is: als team. Ook de mensen die in vielen, dus het was echt een teamgebeuren.”

“Ik vind zelfs dat we de eerste helft te veel achteruit speelden. Ons publiek was terecht kritisch, maar ik denk dat ze ook wel heel snel blij zijn. Want in de fase waarin de strijd, passie en beleving er was, dan merk je dat meteen. En dat is wel iets wat we moeten beseffen. De druk is er en die zal er nog wel even blijven. Maar nogmaals, ik ben super blij vooral omdat we als team strijdbaar zijn geweest.”

Bekijk hieronder de volledige nabeschouwing.