Een dag om in te lijsten

04 oktober 2022

Drukbezochte FC Utrecht Business Golfdag 2022 groot succes.

Een spannende sportieve strijd op een prachtige baan, een lekkere lunch, een smaakvolle wijnproeverij en een gezellige naborrel: een dag om in te lijsten was het, editie 2022 van de FC Utrecht Business Golfdag.

Tachtig leden van FC Utrecht Business zijn van de partij op Golfclub Amelisweerd, waar na ontvangst met een lekker drankje en de mogelijkheid om even in te slaan op de driving range het gezelschap wordt toegesproken door Partnership Director Joost Broerse en Commercieel Ambassadeur Gert Kruys van FC Utrecht, alsmede Adinda Tromp, Manager Golfclub Amelisweerd.

Met het benodigde materiaal in de tas en na een lekkere door Golfclub Amelisweerd verzorgde lunch, gaan de FC Utrecht Business Leden die aan de Texas Scramble-wedstrijd deelnemen op pad. En ook de overige aanwezigen zitten alles behalve stil: zij genieten van een clinic onder leiding van twee golfprofessionals.

Op de baan is er naast ruimte voor prachtige slagen, informele contactmomenten met mede-Leden en het genieten van door Shell de Wetering uitgedeelde broodjes voor de aanwezigen ook nog een smaakvolle verrassing in de vorm van een wijnproeverij, verzorgd door W3 Wijnen.

Aan het einde van de middag treffen alle aanwezigen elkaar in het clubhuis en genieten de aanwezigen na de prijsuitreiking van een heerlijke BBQ en een afsluitende borrel.

“Wij zijn blij dat we dit event in samenwerking met Golfclub Amelisweerd konden organiseren”, blikt Partnership Manager Tommie van Alphen van FC Utrecht terug op de Golfdag. “Naast de perfecte locatie was ook alles daaromheen, waaronder de BBQ, heel goed verzorgd. We boden de optie voor deelname aan de Texas Scramble-wedstrijd of een clinic. In beide gevallen konden leden van FC Utrecht Business elkaar gedurende een paar uur spreken in een ontspannen en informele sfeer. Dat wordt als heel waardevol ervaren.”

Adinda Tromp, Manager Golfclub Amelisweerd, heeft ook genoten van de activiteit. “De FC Utrecht Golfdag was een fantastische aftrap van een sportieve samenwerking tussen Amelisweerd en FC Utrecht. Zonder gele kaarten, maar veel Buitenspel!”

“De Golfdag was top georganiseerd met een duidelijke en haalbare agenda voor de gehele dag”, zegt Bart van Velzen, mede-eigenaar bij VelzArt. “Gelukkig was het weer ons nog prima gezind, wat ook erg fijn was. Ook de locatie Golfclub Amelisweerd, de catering en de ambiance in het algemeen waren top. Wij zouden de Business Club van FC Utrecht aanbevelen, ook op basis van dit evenement, aangezien het leuk is om met klanten naar de wedstrijden te gaan en om op dit soort dagen te netwerken met collega-ondernemers, veelal uit de regio.”