De laatste schakel voor LabelFuse: FC Utrecht Next!

13 oktober 2022

LabelFuse, een start-up gericht op Artificial Intelligence, was één van de debutanten van FC Utrecht Next tijdens de eerste editie van The Pitch. Bij dit event, georganiseerd door het Innovatieplatform van de FC, stond Kelvin Aongola, oprichter van LabelFuse, op het podium om alle aanwezigen te inspireren met zijn innovatie. Dit resulteerde in een gedroomd vervolg voor zijn bedrijf.

Op elk moment weten hoeveel auto’s er bij je club geparkeerd staan? Handmatig tellen is verleden tijd met de uitvinding van LabelFuse: een platform waarmee je elke gebeurtenis live kunt analyseren, met gebruik van je camera. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Via hoofdsponsor T-Mobile Is Aongola in contact gekomen met FC Utrecht Next om zijn debuut te maken binnen het Innovatieplatform. Na de testfase, binnen de unieke omgeving van FC Utrecht, was de innovatie klaar voor The Pitch. Op 8 juni 2022 was het zo ver en mocht Aongola LabelFuse zijn start-up naar ‘The Next Level’ brengen. Dit deed hij met veel succes!

FC Utrecht Next betekende niet alleen financieel een impuls voor LabelFuse, maar zijn samenwerking met het Innovatieplatform heeft ook mentaal veel impact gehad. “Drie maanden voor The Pitch vroeg ik mij nog af of ik niet de stekker eruit moest trekken, maar dit event gaf mij het vertrouwen en het juiste netwerk om door te zetten”, aldus Aongola. Aongola is dan ook, vanuit het hart, dankbaar voor FC Utrecht Next.

Maar, wat zijn de ‘Next steps’ voor LabelFuse? Het team uitbreiden, de nieuwe gemaakte deals uitvoeren en het bedrijf verder onder de aandacht brengen. Wellicht zien wij LabelFuse in de toekomst ook wel op de LED-boarding van Stadion Galgenwaard verschijnen. Een droom voor Aongola die steeds dichterbij lijkt te komen.  

Benieuwd wat FC Utrecht Next voor jouw start-up of organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op via DEZE website.