Bas Nijhuis scheidsrechter bij FC Utrecht – Sparta Rotterdam

17 oktober 2022

KNVB stelt scheidsrechters aan voor wedstrijden in Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie aankomend weekeinde.

FC Utrecht – Sparta Rotterdam staat aanstaande zondag onder leiding van Bas Nijhuis. De arbiter van dienst wordt geassisteerd door Richard Brondijk en Roan van Marrewijk. Vierde official bij de wedstrijd in Stadion Galgenwaard is Martijn Vos.

Stan Teuben en Richard Polman zijn de videoscheidsrechters vanuit Zeist bij het duel dat om 16.45 uur wordt afgetrapt in Utrecht.

Nick Smit is de leidsman bij de competitiewedstrijd tussen Jong FC Utrecht en PEC Zwolle, aanstaande maandag in de Keuken Kampioen Divisie. Kevin Weever en Bram Vervoorn assisteren Smit in Stadion Galgenwaard. De wedstrijd wordt maandag om 20.00 uur afgetrapt waar Luc Baars de vierde official is.

Vorige week werden al de aanstellingen van de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker bekend. De wedstrijd van FC Utrecht tegen Sportlust ’46 in Woerden wordt gefloten door Rob Dieperink. Assistent-scheidsrechters bij dat duel zijn Robert Kunst en Jeremy van der Ley. Jesse Rozendal is de vierde official bij de wedstrijd die aanstaande donderdag aanvangt om 18.45 uur.