Op een koud maar zonovergoten Zoudenbalch moest FC Utrecht O17 de competitiewedstrijd aanvangen tegen PSV O17. FC Utrecht O17 wilde na de zware nederlaag van vorige week tegen AZ O17 een ander gezicht tonen. Vanuit een goed georganiseerde verdedigende organisatie wilde FC Utrecht O17 toeslaan in de omschakeling. Dit lukte de eerste helft zeer goed. Er werden een aantal goede kansen gecreĆ«erd, maar helaas zat het niet altijd mee in de nauwkeurigheid van passing in de laatste fase. Verdedigend kwam FC Utrecht O17 niet in de problemen en haalde de rust met een 1-0 voorsprong.

De tweede helft had hetzelfde wedstrijdbeeld. PSV O17 speelde de bal veel rond maar kon alleen over de flanken zo nu en dan een gaatje vinden. Na verovering van de bal wist FC Utrecht O17 steeds speldenprikjes uit te delen richting het doel van PSV O17. Na een goede aanval wist FC Utrecht O17 de bal binnen te koppen en de 2-0 voorsprong was een feit. Nu was het zaak voor de thuisploeg om de voorsprong te verdedigen met alles wat er in hun macht lag. Dit heeft FC Utrecht O17 dan ook getracht maar soms is dat niet genoeg. Door een dekkingsfout bij een vrije bal kon PSV O17 vlak voor tijd de aansluitingstreffer maken. Voor deze treffer was de keeper van FC Utrecht O17 nog niet echt getest. Vlak voor tijd kreeg een FC Utrecht O17 verdediger de bal ongelukkig tegen de hand binnen de 16meter. De daarop volgende penalty werd door PSV O17 feilloos ingeschoten. Het gelijke spel voelde aan alsof er verloren was, de wedstrijd was helaas tussen de vingers door geglipt.

Lees onder het fotoalbum van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend en bekijk de foto's van de andere thuiswedstrijden.