Samen achter U!

08 november 2022

Vanaf nu verkrijgbaar: de Halve Seizoenkaart van FC Utrecht.

Liefst 10 thuiswedstrijden speelt FC Utrecht tijdens de tweede helft van seizoen 2022/2023. Ze allemaal bijwonen? Scoor dan nu de Halve Seizoenkaart van FC Utrecht. Samen achter U!

Onder meer Feyenoord, PSV en FC Twente komen na de winterstop op bezoek in Stadion Galgenwaard, waar FC Utrecht het tijdens de tweede helft van dit seizoen ook opneemt tegen sc Heerenveen, RKC Waalwijk, Go Ahead Eagles, Fortuna Sittard, Excelsior, FC Volendam en FC Emmen.

De Halve Seizoenkaart biedt toegang tot die 10 thuismatchen en is veel meer dan dat. Met een Halve Seizoenkaart krijg je bijvoorbeeld ook 50 procent korting op tickets voor thuisduels in de play-offs, in het geval die gespeeld worden. Je krijgt er bovendien 10 procent korting mee in de FC Utrecht Fanshop én met een Halve Seizoenkaart heb je toegang tot de kaartverkoop voor uitwedstrijden.

Je kunt een Halve Seizoenkaart aanschaffen voor alle plekken die op dit moment niet al worden bezet door Seizoenkaarthouders. Maak daarvan gebruik en kies de plek uit die jou het meeste aanspreekt! Vanaf het moment dat de losse kaartverkoop voor FC Utrecht – Feyenoord start, begin december, geldt dat stoelen die voor die wedstrijd als losse kaart worden verkocht, niet langer beschikbaar zijn als Halve Seizoenkaart.

BESTEL SEIZOENKAART