Nieuw: de FC Utrecht Next Podcast

24 november 2022

Experts op het gebied van Sports Performance & Health delen hun verhalen en tips.

Nieuw: de FC Utrecht Next Podcast. In seizoen 1 van de FC Utrecht Next Podcast komen experts op het gebied van Sports Performance & Health aan het woord. Vanuit het kloppende hart van FC Utrecht, de kleedkamer van het eerste elftal, delen zij hun verhalen en tips. De eerste afleveringen zijn vanaf nu te beluisteren via alle bekende Podcastplatforms, zoals Spotify.

FC Utrecht Next is het Innovatieplatform van de voetbalclub uit de Domstad waar maatschappelijke vraagstukken, start-ups en investeerders worden samengebracht om innovatie te laten debuteren.

Onder meer de thema’s Voeding, Data en Team komen aan bod in de eerste episodes van de FC Utrecht Next Podcast, waarin presentator Niek Amelink, Manager Business Development & Innovatie van FC Utrecht, in gesprek gaat met onder anderen Rainer van Gaal Appelhof (Head of Sport Science & Strength and Conditioning van FC Utrecht), Andres Delpeut (Culinair Manager van Compass-Group en voormalig sterrenchef), Naomi Brinkmans (Sport Performance Diëtist van FC Utrecht), Jeroen Peters (Manager Performance van FC Utrecht) en Paul Boselie (Professor in Human Resource Management aan het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap van de Universiteit Utrecht).

Beluister HIER de eerste afleveringen van de FC Utrecht Next Podcast en abonneer je op het kanaal om ook toekomstige episodes automatisch in je afspeellijst te ontvangen.