FC Utrecht verwelkomt VV Hooglanderveen als Partnerclub

18 november 2022

Vereniging uit Hooglanderveen treedt per direct toe tot netwerk van Partnerclubs.

Een nieuwe Partnerclub van FC Utrecht: VV Hooglanderveen. De voetbalvereniging uit Hooglanderveen is per direct toegetreden tot het netwerk van amateurclubs waarmee de Utrechtse FC samenwerkt.

“VV Hooglanderveen is een heel goed georganiseerde voetbalvereniging, die constant in beweging en ontwikkeling is”, zegt Bas van den Brink, Manager Partnerclubs van FC Utrecht. “Het is een gigantisch grote vereniging en daarom kunnen we samen goed optrekken, om zoveel mogelijk spelers en speelsters te helpen bij hun ontwikkeling.”

Gezien de grootte van VV Hooglanderveen en de ontwikkeling van de jeugdopleiding van die vereniging, treedt de club uit het in de gemeente Amersfoort gelegen Hooglanderveen toe tot de hoogste categorie van samenwerkingen die FC Utrecht met amateurclubs aangaat.

Bestuurslid Voetbaltechnische Zaken van VV Hooglanderveen, Caspar Tondeur, is verheugd over de samenwerking met FC Utrecht. “FC Utrecht heeft tijdens een aantal overtuigende presentaties heel duidelijk gemaakt wat de samenwerking inhoudt. Beide partijen plukken de vruchten van deze samenwerking. Daarom hebben wij besloten om ons als Partnerclub aan te sluiten bij FC Utrecht.”

FC Utrecht ondersteunt VV Hooglanderveen als onderdeel van de Partnerclubovereenkomst op tal van gebieden, onder meer in het ontwikkelen van het jeugdkader. De Utrechtse FC wil samen met de clubs uit de regio het Utrechtse voetbal naar een hoger plan tillen en doet dat onder meer via het Partnerclubplan.