Op het zonnige Zoudenbalch speelden de ploeg van trainer Sander van der Kleij dit keer geen Twin Games (8v8) maar 11v11. Het eerste deel van de wedstrijd was FC Utrecht O12 slordig. Zij kwamen niet onder de druk van Vitesse O12 uit en verloren een aantal keer simpel de bal. Dit resulteerde in een terechte 0-1 voor de Arnhemmers na 15 minuten. Later konden de spelers van de FC Utrecht O12 elkaar beter vinden en dit was goed zichtbaar bij de gelijkmaker. Rayen Zoufri werd de diepte in gestuurd en legde de bal perfect klaar voor Tyrell Dendoe, die de 1-1 op het bord schoot. Binnen 2 minuten waren de bezoekers weer in de aanval en zij lieten zien dat ze niet voor niks naar Utrecht waren afgereisd. Na een goede aanval werd van dichtbij de 1-2 binnen geschoten. Met nog 20 minuten te gaan moest FC Utrecht O12 echt aan de bak om de punten in Utrecht te houden. Een perfecte combinatie tussen Dani Bouchta en Amir Lachkar betekende de gelijkmaker (2-2). Het geloof was terug en het spel werd ook beter. FC Utrecht O12 kwam tot een aantal goede aanvallen en Dani Bouchta kon zelf de perfecte voorzet van Isaiah Brammerloo binnenkoppen: 3-2. De Utrechters hadden de wedstrijd helemaal omgedraaid. Het slotakkoord was voor middenvelder Owen Duijnisveld die de 4-2 binnen werkte. Al met al knap dat FC Utrecht O12 na een minder begin liet zien hoe goed ze kunnen voetballen en dit resulteerde in een 4-2 overwinning op Vitesse.

Lees onder het fotoalbum van deze wedstrijd de overige uitslagen van afgelopen weekend en bekijk de foto's van de andere thuiswedstrijden.