Seizoenkaarthouders gratis naar play-offs

08 mei 2022

Samen sterk tijdens de belangrijkste wedstrijden van het seizoen!

Seizoenkaarthouders van FC Utrecht kunnen de thuiswedstrijd(en) van de Utrechtse FC in de play-offs gratis bijwonen. Voor Gouden Seizoenkaarthouders geldt dat uiteraard ook, en zij mogen bij die wedstrijd(en) zelfs gratis iemand meenemen Stadion Galgenwaard. Samen staan we sterk tijdens de belangrijkste wedstrijden van het seizoen!

Ook deze jaargang moesten de (Gouden) Seizoenkaarthouders van FC Utrecht weer enkele wedstrijden missen vanwege Corona. Balen, voor alle betrokkenen. Om het seizoen samen én met maximale support voor de ploeg af te sluiten verleent FC Utrecht alle (Gouden) Seizoenkaarthouders nu gratis toegang tot de thuiswedstrijd(en) in de play-offs om Europees voetbal. Samen staan we sterk!

De halve finales van de play-offs om Europees voetbal worden gespeeld op donderdag 19 en zondag 22 mei. Zeker is inmiddels dat FC Utrecht in die halve eindstrijd speelt tegen Vitesse, maar het is nog niet bekend of het tweeluik begint in Utrecht en eindigt in Arnhem, of andersom. Dat hangt af van de eindklassering in de Eredivisie.

FC Utrecht informeert alle (Gouden) Seizoenkaarthouders per e-mail over de play-offs zodra duidelijk is of wordt begonnen met een thuis- of een uitwedstrijd.