Play-offs: kaartverkoop Vitesse-thuis begonnen

16 mei 2022

Tickets voor duel met Arnhemmers online en in Fanshop verkrijgbaar.

De kaartverkoop voor de thuispartij tegen Vitesse in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal is van start gegaan. Kaarten voor de kraker die op donderdag 19 mei wordt gespeeld zijn online verkrijgbaar, en vanaf dinsdag kun je ze ook op de kop tikken in de FC Utrecht Fanshop.

Seizoenkaarthouders hebben op vertoon van hun Seizoenkaart gratis toegang tot de belangrijke pot tegen de Arnhemmers. Dat geldt uiteraard ook voor Gouden Seizoenkaarthouders. Wie een Gouden Seizoenkaart heeft, mag bovendien gratis één iemand meenemen naar de match tegen de Gelderlanders. (Gouden) Seizoenkaarthouders hebben hierover via e-mail informatie ontvangen.

Losse kaarten voor de thuispot in de halve finale van de eindronde zijn verkrijgbaar á respectievelijk 15 euro (Bunnikside en Cityside) en 20 euro (Noordtribune en Zuidtribune).

Scoor HIER je kaart(en) voor FC Utrecht – Vitesse, of kom langs in de FC Utrecht Fanshop. De winkel in Stadion Galgenwaard is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.