Ons rood-witte hart

31 mei 2022

Verleng nu je Seizoenkaart en ben ook in 2022/2023 van de partij!

Stadion Galgenwaard, een magische plek vol herinneringen. Een thuisbasis, een icoon in de stad, in de regio, in Nederland. Een plek die het rood-witte hart sneller doet kloppen. Laat ook jouw rood-witte hart spreken, verleng nu je Seizoenkaart en ben ook in 2022/2023 van de partij!

Je kunt vanaf nu je Seizoenkaart verlengen en jouw plekkie daarmee ook vastleggen voor het komende seizoen. Elke wedstrijd weer van de partij!

Als Seizoenkaarthouder heb je tot en met woensdag 29 juni de tijd om je eigen, vertrouwde plekkie te behouden in Stadion Galgenwaard. Van 30 juni tot en met 5 juli wisselt FC Utrecht van Ticketingsysteem en is het tijdelijk niet mogelijk om een Seizoenkaart te verlengen/bestellen. Vanaf woensdag 6 juli gaan alle niet verlengde plekken de vrije verkoop in. Woensdag 29 juni is tevens de laatste dag dat Gouden Seizoenkaarten aangeschaft kunnen worden.

Had je afgelopen seizoen nog geen Seizoenkaart, maar wil je die voor de nieuwe jaargang wel aanschaffen? Dan kan dat vanaf nu natuurlijk ook!

Voor meer informatie en het verlengen of bestellen van je Seizoenkaart kijk je HIER.

VERLENG JOUW SEIZOENKAART