Kruys: 'Wij gaan alles geven'

18 mei 2022

Hoofdtrainer Rick Kruys over het duel met Vitesse.

Voor FC Utrecht begint morgen (donderdag) de race voor dat ene Europese ticket. In de eerste wedstrijd van de halve finale in de play-offs is Vitesse de tegenstander. Om 21.00 uur wordt er in Stadion Galgenwaard afgetrapt voor het duel met de Arnhemmers. In het FC Utrecht Topsportcentrum blikt Hoofdtrainer Rick Kruys vooruit op dat duel.

"Nee tuurlijk, uiteindelijk is plek 7 niet wat je gehoopt had. Maar aan de andere kant hebben we nu een hele mooie kans om de play-offs te winnen en daar gaan we alles aan doen." Hoofdtrainer Rick Kruys heeft een duidelijk doel voor ogen. Eerste horde naar de overwinning? Dat is Vitesse. Een team waar FC Utrecht dit jaar in Stadion Galgenwaard met 1-1 gelijkspeelde en in Arnhem een 2-1 nederlaag moest incasseren. "Die ploegen weten alles van elkaar. We hebben elkaar vaak getroffen, niet alleen in de competitie maar ook in de play-offs."

"Uiteindelijk wordt bepalend hoe graag we die wedstrijd willen winnen en zal de wedstrijd morgen beslist worden op details. Dat zal zondag ook gebeuren hoogstwaarschijnlijk. Hopelijk gaan wij uiteindelijk naar de finale."

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing.