Dion Versluis stroomt door naar Jong FC Utrecht

25 mei 2022

Nieuw contract voor 19-jarige aanvaller uit Academie.

Spits Dion Versluis maakt de overstap van FC Utrecht O18 naar Jong FC Utrecht. De 19-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, dat hem tot medio 2023 speler van de Utrechtse FC maakt. In de overeenkomst is een optie opgenomen om de samenwerking met nog eens een jaar te verlengen.

In de zomer van 2019 maakt Versluis zijn entree op Sportcomplex Zoudenbalch. De aanvaller komt dan over van FC Dordrecht, dat hem een jaar eerder nog ziet overkomen van SteDoCo uit Hoornaar. In Utrecht start Versluis in het O17-team van de plaatselijke FC. De aanvaller stroomt vervolgens door naar de O18-equipe, om deze zomer de stap naar de in de Keuken Kampioen Divisie uitkomende beloftenploeg te zetten.

“Het voelt top en ik ben er heel blij mee”, start Versluis het interview na het ondertekenen van zijn nieuwe contract. De voorhoedespeler ziet de toekomst in de Domstad dan ook vol vertrouwen tegemoet, zo legt hij uit: “Mijn absolute doel is om in eerste instantie fit te blijven en als dat lukt hoop ik in het komende seizoen een basisplaats bij Jong FC Utrecht af te dwingen.”