De anekdotes vliegen over tafel in Leidsche Rijn

06 mei 2022

Ruim 100 leden van de Business Club van FC Utrecht genieten van Only for Men Voetbalcafé.

FC Utrecht-Hoofdtrainer Rick Kruys, ESPN-presentator Hans Kraay jr., RTV Utrecht-duizendpoot René van den Berg en ambassadeur van FC Utrecht Gert Kruys waren eerder deze week te gast bij het Only for Men Voetbalcafé van FC Utrecht bij Only for Men in Leidsche Rijn. Geen wonder, gelet op die tafelbezetting, dat de anekdotes in het bijzijn van zo’n 110 leden van FC Utrecht’s Business Club over tafel vlogen.

De leden van de Business Club van FC Utrecht werden in de fraaie winkel van Only for Men in Leidsche Rijn ontvangen met een glaasje bubbels. Daarna werden verschillende hapjes uitgedeeld en ging het Voetbalcafé van start. Rick Kruys, Hans Kraay jr., René van den Berg en Gert Kruys lieten hun licht schijnen over allerhande voetbalthema’s. De anekdotes vlogen over tafel en er was volop ruimte voor interactie. Rondom het evenement was er voor de 110 aanwezige Business Club Leden uiteraard ook de mogelijkheid om de kledingkast weer eens goed aan te vullen, en ook daarvan maakte menig bezoeker gebruik.

“Wij zijn blij dat we de leden van de Business Club van FC Utrecht op deze manier mochten ontvangen”, vertelde Michel Boonstra, Store Manager van Only for Men Leidsche Rijn. “Een gezellige, sportieve setting in onze eigen winkel. Wij nodigen iedereen uit om nog eens bij ons langs te komen in Leidsche Rijn!”

Tommie van Alphen, Partnership Manager van FC Utrecht, keek ook met een goed gevoel terug op het Voetbalcafé. “Het is mooi om op deze manier meer invulling te kunnen geven aan ons partnership met Only for Men. Het Voetbalcafé biedt de Business Club Leden de mogelijkheid om op een informele manier het netwerk uit te breiden en om beter kennis te maken met onze partner Only for Men. Zij zorgen er al jaren voor dat de spelers, stafleden en medewerkers van FC Utrecht er goed bij lopen en wij zijn erg tevreden over deze samenwerking.”

Ervaren Key Accountmanager Sales bij Kärcher Dick van Wolde over het evenement: “Het Only for Men Voetbalcafé was een goed verzorgde happening. We hebben veel gelachen, er zijn prachtige anekdotes gedeeld door de tafelheren en het is altijd leuk om de vrienden van FC Utrecht weer te zien.”