Marc Nagtegaal fluit in Mandemakers Stadion

29 maart 2022

KNVB stelt arbitrale teams aan voor komende duels in Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

De Eredivisiewedstrijd die FC Utrecht zaterdag in het Mandemakers Stadion tegen RKC Waalwijk speelt, staat onder leiding van Marc Nagtegaal. In Noord-Brabant wordt hij geassisteerd door Richard Brondijk en Nils van Kampen. Aan de Akkerlaan in Waalwijk is Martijn Vos de vierde official van dienst.

Sander van der Eijk is door de KNVB aangesteld als videoarbiter voor het treffen tussen de Waalwijkers en de Utrechters. Stefan de Groot is zijn assistent.

Daags voordat FC Utrecht’s vlaggenschip afreist naar de Langstraat neemt Jong FC Utrecht het in het zuiden van Limburg op tegen Roda JC Kerkrade. Dat onderonsje wordt vrijdag gefloten door Jannick van der Laan. Thomas Krijt en Jari de Koning zijn de assistent-scheidsrechters in het Parkstad Limburg Stadion, waar Haico Michielsen de vierde official is.

Op maandag 4 april staat er voor Jong FC Utrecht een thuismatch tegen NAC Breda op de rol. Robin Hensgens leidt die partij. Kevin Bodde en Rick van Rijn assisteren hem in Stadion Galgenwaard. Thijs Dogterom is de vierde official.