Een schitterend event, in alle opzichten

17 maart 2022

FC Utrecht Business Club-leden bezoeken GASSAN Diamonds.

Zo’n zeventig leden van de Business Club van FC Utrecht genoten onlangs van een exclusief bezoek aan GASSAN Diamonds in Amsterdam. Daar werden de leden van de Business Lounge, Executive Lounge, (Thematische) Skyboxen en (Official) Partners onder meer rondgeleid in de slijperij.

Vanuit Stadion Galgenwaard werd per bus koers gezet richting GASSAN Diamonds, waar het programma voor de leden van de Business Club van FC Utrecht bestond uit een rondleiding in de slijperij en een presentatie over het diamantslijpen bij dit gerenommeerde familiebedrijf. Aansluitend vond bij GASSAN Diamonds een netwerkborrel plaats, waarna de leden van het zakenplatform van FC Utrecht per bus weer werden teruggebracht naar het stadion van de Utrechtse FC.

“Het Business event bij GASSAN Diamonds was tot in de puntjes verzorgd, daar kan geen diamant tegenop!”, vertelde Jasmijn Hendrikse, Management Assistant bij Van Oord Offshore Wind. “Wij willen FC Utrecht en GASSAN Diamonds dan ook bedanken voor een geslaagde middag.”

Martijn Becker, Marketing en Sales bij GASSAN Diamonds, zei: “Wij waren heel blij dat wij na een lange tijd weer een groot ontvangst konden organiseren bij GASSAN. We hebben dan ook genoten van het bezoek van de Business Club en enkele spelers van FC Utrecht in de diamantslijperij. We bedanken iedereen voor de belangstelling.”

“Ik kijk terug op een meer dan geslaagde middag. Samen met een grote groep Business Club-leden en enkele spelers hebben wij een kijkje mogen nemen in het prachtige pand van GASSAN Diamonds”, aldus Sponsorship Manager Isabelle Bertelink van FC Utrecht. “Uitstekende hospitality op een prachtige locatie, waarbij er wederom mooie verbindingen werden gelegd tussen de Business Club-leden.”