Nieuwe Official Mobiliteitspartner: Meerjarige samenwerking met Muntstad

29 juni 2022

Wagenpark FC Utrecht wordt verduurzaamd.

FC Utrecht heeft in Muntstad een nieuwe Official Mobiliteitspartner gevonden. De Eredivisionist is een meerjarige samenwerking aangegaan met het over negen vestigingen in Utrecht, Zeist, Nieuwegein en Maarssen beschikkende dealerbedrijf, dat naast verkoop en onderhoud van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens ook een eigen schadeherstelbedrijf, leasemaatschappij en autoverhuurtak heeft. De spelers en stafleden van FC Utrecht rijden vanaf het nieuwe seizoen, als resultaat van het partnership, in een Audi of Volkswagen.

Als Official Mobiliteitspartner van FC Utrecht levert en leaset Muntstad de auto’s waarin de spelers, stafleden en medewerkers van de Utrechtse Eredivisieclub rijden. De spelers en stafleden van het eerste elftal alsmede de directieleden van de club besturen vanaf het nieuwe seizoen auto’s van Audi, de spelers en stafleden van Jong FC Utrecht rijden in Volkswagen.

De keuze voor Muntstad betekent voor FC Utrecht onder meer de keuze voor een in de regio Utrecht bekende en vertrouwde partner die samen met de club zorgdraagt voor een verduurzaming van het wagenpark van de FC, die van toegevoegde waarde is op het vlak van de gebiedsontwikkeling rondom Stadion Galgenwaard en die in staat is de totale invulling van de mobiliteitsvraag van de club te verzorgen.

Muntstad sluit, als onderdeel van het partnership, aan bij FC Utrecht Next, het innovatieplatform van de Domstedelingen.

“Muntstad is een regionale speler, die het belangrijk vindt verbinding te zoeken met de regio en de klant. Dat sluit goed aan bij ons als club”, aldus Partnerships Director Joost Broerse van FC Utrecht. “Het portfolio van Muntstad bestaat uit diverse A-merken, hetgeen past bij de strategie van onze club. Muntstad is ambitieus, nieuwsgierig en altijd in beweging: ook wat dat betreft een heel mooie match met FC Utrecht.”

“Naarmate we dieper in gesprek gingen met FC Utrecht werd ons rood-witte hart alsmaar groter. Daarnaast delen we een oprechte betrokkenheid bij de stad/regio en vinden we het allebei belangrijk om in de samenleving onze (maatschappelijke) rol te pakken. We zijn dan ook ontzettend trots op onze samenwerking en we kijken er naar uit om de komende jaren samen te blijven bekijken hoe FC Utrecht zo efficiënt en duurzaam mogelijk met mobiliteit om kan gaan”, aldus Rolf Eeftink, algemeen directeur Muntstad.

Winactie FC Utrecht & Muntstad
Om de start van onze samenwerking te vieren hebben FC Utrecht en Muntstad een sportieve winactie bedacht. Wil jij in stijl naar de eerste FC Utrecht wedstrijd? Maak kans op een weekend Audi e-tron GT rijden en twee tickets voor de eerste wedstrijd in het nieuwe seizoen van FC Utrecht. Hoe? Heel simpel! Abonneer je op het YouTube kanaal van Muntstad en maak direct kans. De winnaar wordt 17 juli 2022 bekendgemaakt.