FC Utrecht middelpunt van ‘Ondernemen voor de Toekomst’

21 juni 2022

75 ondernemers aanwezig bij event gericht op sociaal ondernemerschap.

Op dinsdagmiddag 21 juni was het Supportershome in Stadion Galgenwaard het toneel voor een evenement georganiseerd door The Present. The Present verbindt ondernemende mensen met initiatieven die bijdragen aan een meer inclusieve samenleving. Een van die verbindende initiatieven is gericht op sociaal ondernemers.

Tijdens het event in Stadion Galgenwaard werd door ruim 75 ondernemers aandachtig geluisterd naar nieuwe verhalen over ondernemerschap, waarin sociale en ecologische bloei als een integraal onderdeel van het bedrijfsleven kenbaar worden gemaakt. Namens FC Utrecht en in het bijzonder U4U sprak Manager Participatie Robert Junier ook op het evenement.

“FC Utrecht is meer dan voetbal. Wij willen met onze club graag ons manifest vertalen”, zo vertelt Junier tijdens de bijeenkomst. “Door goed te luisteren naar de behoeftes van onze achterban, die uit allerlei verschillende doelgroepen bestaat, willen we laten zien dat wij midden in de maatschappij staan. Juist al die verschillende lagen van de maatschappij willen zich verbinden met FC Utrecht, en daarin zit onze kracht.”