Een seizoen vol avonturen met Junior Tigers

17 juni 2022

Terugblik op geslaagde jaargang voor de kidsclub.

Het seizoen voor de Junior Tigers kidsclub zit erop. De leden van de Kidsclub hebben de afgelopen jaargang weer veel gave avonturen beleefd. Tiger en Tigergirl vonden het supergaaf dat zij weer activiteiten voor de kinderen mochten organiseren en om samen op pad te gaan! Een korte terugblik op een geslaagd Tigerseizoen.

Zo hebben de Junior Tigers bij Sinterklaas hun schoen mogen zetten in de Fanshop, er waren wel meer dan 180 schoenen gezet. Daarnaast is de Kidsclub afgereisd naar Jumpsquare in Nieuwegein waar ze het gehele gebouw met de trampolines voor zichzelf hadden. Bij de kinderpersconferentie werden Sander van de Streek en Hidde ter Avest het vuur aan de schenen gelegd. Zij beantwoordden alle vragen van de enthousiaste Tiger-leden, zo weten we nu dat Sander bijna net zo dol is op pannenkoeken als de kinderen!

En natuurlijk niet te vergeten: de leden van de Kidsclub waren er elke thuiswedstrijd weer van de partij om met de spelers hand-in-hand het veld op te lopen en om ze vervolgens daar te verwelkomen met de vlaggenparade. En ook bij de verschillende uitwedstrijden die (Jong) FC Utrecht weer door het hele land heeft gespeeld, waren de kinderen aanwezig om eerst met de spelers het veld op te lopen en vervolgens vanaf de tribune hen aan te moedigen.

Met Pasen waren er meer dan 1000 paaseitjes verstopt op de tribunes in Stadion Galgenwaard, de Junior Tigers wisten ze allemaal te vinden en vervolgens mee naar huis te nemen: een heerlijk begin van het Paasweekend! Ook zijn de jongelingen nog naar Kinepolis geweest waar een hele bioscoopzaal vol zat met Junior Tigers onder het genot van een drankje en popcorn. Met de babyfotoshoot konden ook de jongste Junior Tigers hun debuut maken in Stadion Galgenwaard. En toen het seizoen was afgelopen, hadden ze zelfs het veld voor hen alleen! Zo konden de leden van de Kidsclub ook echt hun voetbaldebuut maken op het veld.

FC Utrecht heeft enorm genoten van een seizoen vol avonturen en gaan er volgend seizoen opnieuw een feest van maken!


Ook lid worden van de Junior Tigers? Kijk HIER voor meer informatie!