Drukte van belang bij vijfde editie DOM Toernooi

14 juni 2022

Volop publiek bij door FC Utrecht georganiseerd Walking Football-evenement.

Langs de velden van Sportcomplex Zoudenbalch was het een drukte van belang en binnen de krijtlijnen gingen meer dan 150 Walking Football-spelers van diverse clubs met elkaar de sportieve strijd aan tijdens de vijfde editie van het DOM Toernooi. FC Driebergen ging met de bij het door FC Utrecht georganiseerde evenement behorende wisselbokaal aan de haal.

Voormalig speler van FC Utrecht Koos van Tamelen had na afloop van het evenement de eer twee hoofdprijzen uit te reiken. De bokaal die hoorde bij de toernooiwinst was door FC Driebergen, dat in de finale op het nippertje te sterk was voor ADO Den Haag. De andere cup, die van de Fair Play Prijs, werd in ontvangst genomen door PSV. De Eindhovenaren werden verkozen tot de meest sportieve van de veertien deelnemende ploegen.

Er waren veel toeschouwers afgekomen op het toernooi. Zo heerlijk als het weer was, zo smaakvol was ook de lunch, die mede mogelijk werd gemaakt door John West, hoofdsponsor van FC Utrecht’s OldStars. Er werd door de Walking Football-teams fanatiek gestreden om de punten, waardoor ook de scheidsrechters vol aan de bak moesten tijdens de vijfde editie van het DOM Toernooi.

Een sfeerimpressie: