Al 75 FC Utrecht-supporters die Jan als voornaam hebben, verlengden hun Seizoenkaart. De Jannen gaan wat dat betreft aan kop, gevolgd door Peter (58), Hans (57), Jeroen (56) en Marcel (55). Ook FC Utrecht’ers die John (36), Paul (35), Wim (eveneens 35) en Marc (34) heten zijn al flink vertegenwoordigd.

Meer dan de helft van alle Noordtribune-Seizoenkaarthouders heeft zijn of haar plekkie voor komend seizoen al vastgelegd (53 procent), en hun overburen van de Zuidtribune volgen in dat klassement met een verlengpercentage van 49. De Cityside laat nu een verlengpercentage van 47 zien. Op de Bunnikside ligt dat op 37.

In Culemborg ligt het verlengpercentage van alle steden en dorpen waarin FC Utrecht minstens 100 Seizoenkaarthouders heeft nu het hoogste: 55. Bilthoven en Amersfoort volgen met 53 procent en ook in Nieuwegein en De Bilt is meer dan de helft van de Seizoenkaarthouders ook in het nieuwe seizoen elke wedstrijd weer van de partij (51 procent). Ook in Zeist (49 procent) en De Meern (46) is de kaap van vijftig procent in zicht.

BESTEL OF VERLENG JOUW SEIZOENKAART