Volop activiteit op Fanplein rondom oefenduel met Shakhtar Donetsk

23 juli 2022

Hapjes, drankjes en gezelligheid rondom het FC Utrecht Voetbalfeest op zaterdag 30 juli!

Op zaterdag 30 juli speelt FC Utrecht een oefenwedstrijd tegen de Oekraïense topclub Shakhtar Donetsk. Een duel dat in het teken staat van Oekraïne. Vanuit het hart zamelt FC Utrecht zoveel mogelijk geld in voor de Oekraïense oorlogsslachtoffers. Daarnaast zijn er diverse activiteiten rondom deze wedstrijd. Zo is er voorafgaand aan het duel voor supporters de mogelijkheid om de wedstrijddag af te trappen op het Fanplein.

Om 16.30 uur begint FC Utrecht volgende week zaterdag aan de laatste oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen 2022/2023. Vanaf 15.00 uur kunnen supporters van jong en oud elkaar ontmoeten op het Fanplein.

Daar, op het Westplein voor de Cityside, wandel je door de Utrechtse ballonnenbogen zo tegen het grote FC Utrecht-springkussen van Broekies Verhuur aan. De Supportersvereniging van FC Utrecht - die afgelopen seizoen zijn 40-jarig bestaan heeft gevierd - heeft uiteraard een eigen plekkie op het Fanplein. Bij de kraam van Frietenliefde bestel je een lekker frietje dat je onder het genot van muziek gedraaid door de Red Bull DJ-auto kan nuttigen op het terras.

Zelf een balletje trappen? Dat kan op het voetbalveld van onze hoofdsponsor T-Mobile, waarnaast ook een stand te vinden is van Official Mobiliteitspartner Muntstad.

De jongste supporters vermaken zich ondertussen op de stormbaan of in de gamehoek van onze eSporters. Voor een bakje koffie loop je even langs de FC Utrecht DE-Koffiefiets. Bij de kraam daarnaast zijn ook verfrissende blikjes Red Bull te verkrijgen.

Nog geen ticket? Kaartjes voor de wedstrijd tegen de dertienvoudig kampioen van Oekraïne zijn HIER verkrijgbaar voor 10 euro per stuk. Dat bedrag gaat volledig naar het goede doel. Gouden Seizoenkaarthouders hebben gratis entree.