Spelerspresentatie tijdens FC Utrecht Voetbalfeest

28 juli 2022

Handtekeningen scoren na afloop van FC Utrecht – Shakhtar Donetsk!

Na afloop van het oefenduel tussen FC Utrecht en het Oekraïense Shakhtar Donetsk, dat aanstaande zaterdag 30 juli plaatsvindt, wordt op het veld van Stadion Galgenwaard de huidige selectie van Hoofdtrainer Henk Fraser gepresenteerd.

Alle reden om dus nog even te blijven zitten na het laatste fluitsignaal! De ereronde wordt gemaakt na de presentatie, waarna de spelers zich begeven richting de Noordpromenade. Daar staan die dag de handtekeningen en selfies met de supporters op het programma. De ingang voor de handtekeningensessie is bij Vak A – waar je van de buitenkant van het stadion komt – en de uitgang is bij de ingang van Vak G (zie de stadionplattegrond onderaan het bericht). De spelers zitten daar klaar om jouw merchandise te voorzien van een handtekening. Neem dus je eigen FC Utrecht-shirt en/of handtekeningenboekje mee en scoor de krabbels van jouw favoriete spelers!

Een foto? Geen enkel probleem! Vanwege de korte tijd tot de seizoenstart worden alle risico’s op coronabesmettingen vermeden. Daarom geven de spelers en stafleden geen handen en zullen de selfies op enige afstand genomen worden.

Nog geen ticket? Kaartjes voor de wedstrijd tegen Shakhtar Donetsk – de wedstrijd die zaterdag begint om 16.30 uur - zijn HIER verkrijgbaar voor 10 euro per stuk. Dat bedrag gaat volledig naar het goede doel. Gouden Seizoenkaarthouders hebben gratis entree. Ook is er die dag vanaf 15.00 uur op het Westplein voor de Cityside volop vertier voor jong en oud, waarover HIER meer informatie is te vinden.