Rayan El Azrak verhuurd aan VVV-Venlo

26 januari 2022

Jong FC Utrecht-middenvelder (22) verlengt contract en maakt seizoen af in Venlo.

Jong FC Utrecht’s Rayan El Azrak maakt de jaargang 2021/2022 op huurbasis af bij VVV-Venlo. Daarnaast heeft El Azrak zijn contract bij FC Utrecht verlengd tot medio 2023. De 22-jarige middenvelder sluit per direct aan bij de Venlonaren, die onlangs ook Nick Venema op huurbasis vanuit de beloftenploeg van FC Utrecht zagen overkomen.

El Azrak maakte in de zomer van 2016 zijn entree in de jeugdopleiding van FC Utrecht en sloot in 2018 aan bij de beloftenselectie van de Domstedelingen. Met Jong FC Utrecht speelde de middenvelder 49 partijen in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was hij goed voor vijf goals en acht assists.

“Voor de ontwikkeling van Rayan is het goed om, na enkele seizoenen in onze beloftenploeg, nu kennis te maken met voetballen in een eerste elftal en de dynamiek die daarbij komt kijken”, aldus Technisch Directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht. “Die kans krijgt hij de komende maanden bij VVV-Venlo. Daarnaast zijn we blij dat Rayan nog een jaar langer aan onze club verbonden blijft. Wij zullen zijn ontwikkeling in Venlo volgen en wensen hem succes toe in De Koel.”