Nieuwe series voetbalscholen FC Utrecht binnenkort van start

12 januari 2022

Werk aan je skills in Nieuwegein, Bunschoten-Spakenburg, Odijk, Blaricum of Utrecht.

De nieuwe series van de voetbalscholen van FC Utrecht staan voor de deur. Dit is het moment om je in te schrijven als je in de maanden januari, februari, maart en april onder leiding van trainers van de FC Utrecht Academie aan je voetbalskills wil werken.

In Nieuwegein, Bunschoten-Spakenburg, Odijk en Blaricum beginnen later deze maand programma‚Äôs van de FC Utrecht Voetbalschool. De FC Utrecht Voetbalschool is voor alle kinderen, meiden en jongens van 7 tot en met 13 jaar, die extra gemotiveerd zijn hun voetbal skills verder te ontwikkelen.

Bij de FC Utrecht Voetbalschool wordt getraind volgens een programma van de FC Utrecht Academie onder leiding van een jeugdtrainer van de FC Utrecht Academie. In kleine groepen wordt wekelijks een intensieve training afgewerkt. In kleine groepen zijn de trainers in staat om de voetballers beter te begeleiden. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau om het voor alle deelnemers uitdagend te laten zijn. De intensieve training maken de spelers natuurlijk technisch, tactisch en fysiek beter, maar er wordt zeker ook gewerkt aan het mentale en sociale vlak.

Ook gaat binnenkort een serie trainingen van de FC Utrecht Elite Voetbalschool van start in Utrecht. De FC Utrecht Elite Voetbalschool is voor kinderen van 12 t/m 15 jaar die in de selectie bij hun club voetballen. Een unieke kans voor kinderen in deze leeftijdscategorie om zich te laten zien aan de trainers van de FC Utrecht Academie en zich te meten met getalenteerde spelers van andere clubs in de regio.

Bij de FC Utrecht Elite Voetbalschool wordt getraind volgens een programma van de FC Utrecht Academie onder leiding van een jeugdtrainer van de FC Utrecht Academie. In kleine groepen wordt wekelijks een intensieve training afgewerkt. In kleine groepen zijn de trainers in staat om de voetballers beter te begeleiden. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau om het voor alle deelnemers uitdagend te laten zijn. De intensieve training maken de spelers natuurlijk technisch, tactisch en fysiek beter, maar er wordt zeker ook gewerkt aan het mentale en sociale vlak.

FC Utrecht Voetbalschool Nieuwegein: 23 en 30 januari, 6, 13 en 20 februari, 13, 20 en 27 maart, 3 en 10 april.

FC Utrecht Voetbalschool IJsselmeervogels: 28 januari, 4, 11, 18 en 25 februari, 11, 18 en 25 maart, 1 en 8 april.

FC Utrecht Voetbalschool Odijk: 23 en 30 januari, 13 en 20 februari, 13, 20 en 27 maart, 3, 10 en 24 april.

FC Utrecht Voetbalschool Blaricum: 23 en 30 januari, 13 en 20 februari, 13, 20 en 27 maart, 3, 10 en 24 april.

FC Utrecht Elite Voetbalschool Utrecht: 28 januari, 4, 11, 18 en 25 februari, 11, 18 en 25 maart, 1 en 8 april.

Voor meer informatie en inschrijven, kijk HIER.