Tickets voor Vitesse-thuis vanaf nu verkrijgbaar

15 februari 2022

Nieuwe coronaregels: FC Utrecht mag zondag volledige stadioncapaciteit benutten.

Was bij FC Utrecht – SC Cambuur nog een derde van de stoelen in Stadion Galgenwaard bezet, voor de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Vitesse mag de Utrechtse FC de volledige stadioncapaciteit benutten. Dat houdt in dat FC Utrecht niet alleen alle Seizoenkaarthouders en Business Club-leden wederom kan ontvangen, maar dat er ook losse tickets voor de belangrijke match van komend weekend beschikbaar komen. De kaartverkoop is inmiddels van start!

Alle Seizoenkaarthouders en Business Club-leden zijn zondag dus opnieuw welkom in Stadion Galgenwaard. Later deze week ontvangen zij via e-mail meer informatie over de invulling van het wedstrijdbezoek. Die bezoekersinformatie wordt ook op deze website gepubliceerd.

Losse kaartverkoop is er voor FC Utrecht – Vitesse ook. Tickets zijn verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop en via internet. Wie een Seizoenkaart, Clubkaart of een geverifieerd online IDIN-account van FC Utrecht heeft, kan maximaal 6 kaartjes aanschaffen voor het duel tussen nummer zeven FC Utrecht en nummer zes Vitesse, dat zondag om 16.45 uur van start gaat in Utrecht.

SCOOR JE TICKETS