FC Utrecht OldStars: een hechte vriendenclub

09 februari 2022

'Prachtig dat dit op mijn pad is gekomen.'

Het OldStars-team van FC Utrecht werd onlangs op de gevoelige plaat vastgelegd in Stadion Galgenwaard. Een mooie gelegenheid om met één van de spelers van het Walking Football-team van de Utrechtse FC te praten over het OldStars-gevoel. Dit is het verhaal van Ben van den Brink.

“FC Utrecht OldStars, dat staat voor mij voor veel plezier. En de saamhorigheid die we hebben met elkaar”, zegt Van den Brink. “Dat ik onderdeel uitmaak van het OldStars-team van FC Utrecht is één van de leukste dingen die mij na mijn pensioen is overkomen. Tijdens mijn werkzame leven had ik weinig tijd voor sociale contacten. Nu wel, en dat dit nu op mijn pad is gekomen vind ik prachtig. Als ik niet in het OldStars-team had gezeten, weet ik niet of ik nog wel zo fit zou zijn als ik nu ben. Het feit dat ik onderdeel uitmaak van de ploeg houdt me zowel lichamelijk als geestelijk fit.”

“Een van de mooiere elementen aan ons partnership met FC Utrecht OldStars”, vult accountmanager Sennah Curfs van John West aan, “is zien en horen hoeveel vreugde, steun en vriendschap de mannen elkaar geven en dat in combinatie met een actieve levenstijl. Dat is ook een van de redenen waarom John West maatschappelijk partner is: een steentje bijdragen en iets betekenen voor de maatschappij.”

De betrokkenheid onder de OldStars is groot. “We hebben een aantal steunpunten binnen de groep die zorgen dat er onderling contact is en blijft. Ik ben er daar één van, net als teammanager John van den Boogaard”, vertelt Van den Brink. "Iedere week bel ik steevast een paar OldStars op, gewoon om even een praatje te maken. Ik ben ontzettend trots om OldStar te zijn en we zijn er allemaal fier op dat we een sponsor als John West mogen vertegenwoordigen. Want zonder John West en de geweldige inspanningen die de club verricht én de faciliteiten die de club ons biedt, waren we nooit zo’n hechte vriendenclub geworden.”